newsletter reklama projekty domów forum
sobota 23 czerwca 2018
24.05.2018r...

Polityka prywatności - RODO dla portalu oBud.pl

Polityka prywatności - RODO
1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Nevicom sp. z o.o. nr KRS: 0000454504, z siedzibą w Bydgoszczy 85-796, ul. Kaczmarczyka 17, właściciel stron www.obud.pl, www.chemiabudowlana.info, www.jan-majster.pl NIP 5542920610
2. Wszelkie pytania związane z przetwarzaniem przez nas Państwa danych można kierować do naszego administratora stron www pod adresem: redakcja@obud.pl
3. Nevicom sp z o.o. nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych czy adresowych Użytkowników portali wymienionych w pk.1.
4. Dane Państwa przechowujemy do czasu wycofania Państw zgody na przetwarzanie danych osobowych z uwzględnieniem czasu przechowywania danych osobowych określonych w odrębnych przepisach.
5. Mają Państwo zawsze prawo dostępu do swoich danych oraz prawo do ich sprostowania. Mogą Państwo zawsze sprzeciwić się przetwarzaniu przez nas Swoich danych.
6. Zawsze, w każdym momencie, mogą Państwo cofnąć zgodę na przetwarzanie danych osobowych.
7. Mogą Państwo też zawsze wnieść skargę na nasze postępowanie do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
8. Podanie przez Państwa danych nie wynika z żadnego obowiązku prawnego i jest dobrowolne.
9. Korzystający z naszego portalu Użytkownicy pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez serwis www.obud.pl wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją serwerami oraz do zbierania ogólnych, statystycznych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
10. Monitorowanie stron odbywa się na zasadzie „Cookies” , małych plików tekstowych, przesyłane przez stronę internetową na komputer Użytkownika po to, by umożliwić mu zapamiętanie. Jeżeli Państwo nie życzycie sobie takiego monitorowania, możecie Państwo zablokować działanie cookies z poziomu Państwa przeglądarki.
11. Nevicom sp. z o.o. zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które wyraziły zgodę na przetwarzanie danych osobowych. Niezapowiedzianymi wiadomościami są takie informacje, które odnoszą się bezpośrednio do funkcjonowania portali, czasopism, usług i produktów (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.).
12. Zgoda na przesyłanie informacji handlowych (newlstter portalu) jest wyrażana osobno przez podanie e-maila w osobnym formularzu zgłoszeniowym.
13. Klienci zlecający komercyjne mailingi nie mają wglądu w dane osób znajdujących się na listach adresowych Nevicom sp z o.o.
14. Stosujemy tzw. profilowanie, tzn. śledzimy historię otwieralności przez Państwa e-maili, aby później wysyłać Państwu informacje najbardziej dla Państwa przydatne.
15. Dane sa chronione zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r.

źródło: oBud.pl

Najnowsze wieści z branży
d